Υλικά
Γλυκοπατάτες 2 τεμ
Παρμεζάνα 3 κουταλιές σούπας τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Τις βγάζουμε από τον φούρνο, τις πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα, προσθέτουμε τα αυγά και ξαναψήνουμε στον φούρνο για άλλα 10 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθούν τα ασπράδια.
Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.
Το διαβάσαμε: ibit.ly/VsiH
Baked eggs with sweet potatoes and parmesan
Eggs 5 pcs
Sweet potatoes 2 pcs
Parmesan 3 tablespoons grated
Olive oil 2 tbsp
Salt Pepper
Instructions
Peel and dice the sweet potatoes, season with salt and pepper, add the oil and mix well.
Put them in a pan that can be put in the oven differently in a pan and bake them in a preheated oven at 180 degrees for about 20 minutes until soft.
Take them out of the oven, sprinkle them with parmesan, add the eggs and bake them again in the oven for another 10 minutes, until the egg whites are cooked.
Sprinkle with a little pepper and it is ready to enjoy hot.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου