Αυγά φούρνου με γλυκοπατάτες και παρμεζάνα



Μια ωραία πρόταση για συνοδευτικό στο τραπέζι μας

 

Υλικά

Αυγά 5 τεμ
Γλυκοπατάτες 2 τεμ
Παρμεζάνα 3 κουταλιές σούπας τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τις γλυκοπατάτες,τις αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το λάδι κι ανακατεύουμε καλά.
 
Τις βάζουμε σε τηγάνι που μπορεί να μπει σε φούρνο διαφορετικά σε ένα ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.


Τις βγάζουμε από τον φούρνο, τις πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα, προσθέτουμε τα αυγά και ξαναψήνουμε στον φούρνο για άλλα 10 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθούν τα ασπράδια.
Πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.

Το διαβάσαμε: ibit.ly/VsiH





Baked eggs with sweet potatoes and parmesan




Baked eggs with sweet potatoes and parmesan

Eggs 5 pcs
Sweet potatoes 2 pcs
Parmesan 3 tablespoons grated
Olive oil 2 tbsp
Salt Pepper

Instructions


Peel and dice the sweet potatoes, season with salt and pepper, add the oil and mix well.
Put them in a pan that can be put in the oven differently in a pan and bake them in a preheated oven at 180 degrees for about 20 minutes until soft.
Take them out of the oven, sprinkle them with parmesan, add the eggs and bake them again in the oven for another 10 minutes, until the egg whites are cooked.
Sprinkle with a little pepper and it is ready to enjoy hot.

Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου