Υλικα
- 1 ποτηρι του νερου αραβοσιτελαιο
- 1 ποτηρι του νερου ζαχαρη
- 1 ποτηρι του νερου χυμο πρτοκαλι
- 1 κ.γλ σοδα
- 2 κ.γλ κανελα
- 1 κ.γλ γαριφαλλο
- 1 φακελακι μπεικιν (20 γρ)
- αλευρι για ολες τις χρησεις(οσο παρει) οταν το λεω αυτο,εννοω μεχρι να γινει λεια η ζυμη,να πλαθεται,να μη κολλαει στα χερια και να ξεκολλαει απο τα τοιχωματα του μπολ
Ανακατευουμε ολα τα υλικα σε ενα μπολ,με το χερι,δε θελει μιξερ.
Προθερμαινουμε το φουρνο στους 160 στον αερα.
Βαζουμε λαδοκολλα στο ταψι και πλαθουμε οπως θελουμε η κοβουμε σχεδια με κου πατ.
Τα περναμε με λιγο νερο και πασπαλιζουμε λιγη καστανη ζαχαρη και κανελα,πατωντας να κολλησει.
Ψηνουμε για 20′-25′,αναλογα το φουρνο.
Καλη Επιτυχια!
Η συνταγη ειναι απο τη Bessy Fringer
Το διαβάσαμε: is.gd/qrxkZS
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου