Όροι χρήσης
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!

Αποποίηση της ευθύνης από τους συντάκτες του Cook-Kouk.blogspot.gr για τη χρήση του από τους επισκέπτες,
Before you eat anything , ask your personal physician.The authors can not be held responsible for any problems that may arise .

Πριν την εκτέλεση και κατανάλωση συνταγών της σελίδας, προϋποθέτουμε πως δεν έχετε κάποια αλλεργία ή άλλου είδους ιατρικό πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με κάποιο από τα συστατικά των συνταγών μας.
Οι συντάκτες δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Πριν καταναλώσετε οτιδήποτε, ρωτήστε τον προσωπικό σας γιατρό.
Οι αναγνώστες του περιεχομένου του Cook-Kouk.blogspot.gr για να εκτελέσουν τις συνταγές σημαίνει ότι έχουν κάνει αποδεκτούς τους όρους χρήσης του Blog και ότι έχουν ρωτήσει προηγουμένος το γιατρό τους για όλα τα υλικά των συνταγών καθώς και των συνδυασμών των υλικών μεταξύ τους.
Η ορθή χρήση υλικών και συνδυασμών, η εγκυρότητα, η ακρίβεια, η πληρότητα, η συνέπεια των υλικών της κάθε συνταγής καθώς και οι χρόνοι φουσκώματος των ζυμαριών και ψησίματος, δεν είναι ευθύνη των συντακτών αυτού του Blog .
Ο κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που ενέχει η πραγματοποίηση της κάθε μιας συνταγής για την υγεία του καθώς και τη μεταφορά των συνταγών αλλού όπως και για την καταλληλότητα ή την ποιότητα αυτών.
Οι χρήστες του Cook-Kouk.blogspot.gr κατανοούν ότι με δική τους υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθύνη κάνουν χρήση του περιεχομένου του Blog, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασης τους να βασιστούν στην εγκυρότητα, την ακρίβεια ή/και τη χρηστικότητα οποιουδήποτε περιεχομένου.
Στον επισκέπτη έχει γίνει σαφές με τα παραπάνω ότι δεν μπορεί να βασιστεί στην οποιαδήποτε συνταγή των συντακτών του Blog.