Μιλφέϊ

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 πακέτα κριμ-κρακερς (πράσινο) 24 μπισκότα

Για την κρέμα:
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 κουτί νερό (του εβαπορέ)
  • 4 κουταλιές κορν φλάουερ
  • 8 κουταλιές ζάχαρη
  • 4 κρόκους αυγών

Για την σαντιγύ:
  • 1 ποτήρι άχνη
  • 1 άλσα τοπ
  • 4 ασπράδια
  • 1 βανίλια

Πώς το κάνουμε:

  1. Βουτάμε τα μισά μπισκότα στο γάλα με λίγο κονιάκ.
  2.  Βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Θα γίνει μια κίτρινη κρέμα.
  3. Στρώνουμε σε σειρά τα μισά μπισκότα σε πυρέξ ή ταψί. Μετά βάζουμε την κρέμα. Από πάνω στρώνουμε τα υπόλοιπα,ποτισμένα με γάλα, μπισκότα και τέλος απλώνουμε την συνταγή.
  4. Ό,τι τρίμματα μας έχουν μείνει από τα μπισκότα τα ρίχνουμε πάνω στην συνταγή και τελειώνουμε πασπαλίζοντας τα τρίμματα με άχνη. Το γλυκό είναι έτοιμο αφού μείνει λίγη ώρα στο ψυγείο και κρυώσει.

Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

1 σχόλιο:

  1. παιδιά πολύ τέλεια η συνταγή.Την έκανα στη γιορτή του γιου μου και όλοι εντυπωσιάστηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή