Σπανακόρυζο

Υλικά

  • σπανάκι - 225 γρ.
  • ρύζι - 1/2 φλυτζάνι
  • ελαιόλαδο - 4 κ.σ.
  • άνηθος - 2-3 κ.σ. , ψιλοκομμένος
  • κρεμμύδι - 1/2 , ψιλοκομμένο
  • ζωμός - 2 φλυτζάνια κοτόπουλου ή νερό
  • λεμόνι - 1
  • αλάτι 
  • πιπέρι


Εκτέλεση

 Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο και μαλακό, περίπου για 7 λεπτά. Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα το ζωμό κοτόπουλου ή νερό και αφήνουμε το μίγμα να βράσει. Σερβίρουμε στίβοντας λίγο φρέσκο λεμόνι πάνω από το πιάτο.


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου