17 πανεύκολες συνταγές για όσους μόλις απέκτησαν μια φριτέζα αέρος




17 πανεύκολες συνταγές για όσους μόλις απέκτησαν μια φριτέζα αέρος

Hand,Baking,Homemade,Muffins,Or,Cupcakes,With,Chocolate,Chips,In

 

Αν μόλις αγοράσατε μια φριτέζα αέρος ακούγοντας τα καλύτερα από φίλους και συγγενείς (που την έχουν αξιοποιήσει στο έπακρο), τότε αυτές είναι οι καλύτερες συνταγές για εσάς τους αρχάριους με αυτή την πρωτοποριακή συσκευή. Ανάμεσά τους θα βρείτε από εύκολα αλμυρά ή γλυκά σνακ και ορεκτικά μέχρι πώς να ψήσετε ζουμερές μπριζόλες ή μπέργκερ, αλλά και σολομό. Και βέβαια, δεν λείπουν οι γλυκές απολαύσεις της στιγμής, όπως σπιτικά μάφιν, απολαυστικά μπράουνι και χειροποίητα ντόνατς.

Σιγά – σιγά όπως θα εξοικειώνεστε με το air fryer θα μπορέσετε να προχωρήσετε και σε συνταγές για πιο προχωρημένους, που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας αλλά και σε όλο το διαδίκτυο. Ωστόσο όλες οι συνταγές που έχουν φτιαχτεί για αυτή τη σύγχρονη συσκευή απαιτούν συνήθως πολύ λιγότερα λεπτά από τον φούρνο και την κατσαρόλα και μας γλιτώνουν και χρήματα από τη λιγότερη κατανάλωση ρεύματος αλλά και από το γεγονός ότι ψήνουν με ελάχιστο λάδι (του οποίου η τιμή έχει φτάσει πολύ ψηλά), οπότε αποκλείουν το τηγάνισμα ως επιλογή, που είναι σίγουρα και πιο ανθυγιεινή σε σύγκριση με το ψήσιμο με θερμό αέρα.
 

Οι αλμυρές προτάσεις

Ψητά παντζάρια με φέτα
Μια εύκολη σαλάτα που ετοιμάζεται στη στιγμή για όσους αγαπούν τις έντονες, γλυκόξινες γεύσεις.

 

 

Το πεντανόστιμο τραγανό σνακ φέτας
Αν είστε λάτρης της φέτας τότε αυτό το σνακ πρέπει να το δοκιμάσετε. Θα σας πάρει μόλις 10 λεπτά για να ετοιμαστεί.

 

 

Η εύκολη πικάντικη σάλτσα μπουγιουρντί
Μια εκπληκτική μακαρονάδα που «ζεσταίνει» πικάντικα τα πιάτα μας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μπουγιουρντί γίνεται μια υπέροχη σάλτσα στα γρήγορα – εξάλλου, το μεγάλο πλεονέκτημα του air fryer είναι η εξοικονόμηση χρόνου.

 

 

Εύκολη τυλιχτή πίτσα με τορτίγιες, έτοιμη σε 20′
Αν διαθέτουμε λίγες τορτίγιες, τις οποίες θα γεμίσουμε με όποια υλικά της πίτσας σού αρέσουν, σε 20΄ έχεις μια πεντανόστιμη εκδοχή της ψημένη στη φριτέζα αέρος που μας λύνει άλλη μια φορά τα χέρια.

 

 

Υγιεινό σνακ με αβοκάντο
Κομμένο σε φέτες και παναρισμένο το αβοκάντο θυμίζει τραγανές πατάτες τηγανητές!

 

 

Τραγανές μελιτζάνες σαν τηγανητές
Σε μόλις ένα τέταρτο της ώρας θα έχουμε τις πιο λαχταριστές ψητές μελιτζάνες, που είναι απόλυτα θρεπτικές και υγιεινές.

 

 

Τα πιο νόστιμα burger ψήνονται στη φριτέζα αέρος
Σε αυτή την εύκολη συνταγή θα φτιάξουμε ζουμερά μπιφτέκια μαζί με μια γρήγορη σος και θα τα σερβίρουμε σε ψωμάκια με την κατάλληλη γαρνιτούρα.

 

 

Τραγανά μπουτάκια κοτόπουλου
Μια εύκολη συνταγή με κοτόπουλο που γίνεται σε λίγη ώρα στη φριτέζα αέρος.

 

 

Μοσχαρίσιες μπριζόλες ζουμερές και έτοιμες στο πι και φι
Δοκιμάστε να ψήσετε τις μπριζόλες σας στη φριτέζα αέρος και συνοδέψτε τις οπωσδήποτε με μια φουρνιά πατάτες που θα ψήσετε επίσης στη φριτέζα αέρος.

 

 

Πατάτες σούπερ τραγανές σαν τηγανητές
Οι πατάτες στην air fryer είναι ψητές και άρα πολύ πιο υγιεινές. Υπάρχουν όμως μερικά κόλπα που θα τις κάνουν ακόμη πιο τραγανές και νόστιμες από αυτές του τηγανιού.

 

 

Ζουμερός σολομός έτοιμος σε 10′
Φτιάχουμε αυτό το πολύ νόστιμο και γεμάτο θρεπτικά συστατικά ψάρι σε χρόνο dt και το συνοδεύουμε με τα συνοδευτικά που προτιμάμε.

 

 

Γαρίδες ψητές στη φριτέζα αέρος
Και πιο υγιεινές θα είναι και πιο εύκολες και γρήγορες στο ψήσιμό τους.

 

 

Καλαμαράκια πιο νόστιμα από τα τηγανητά
Εκτός από το ότι γίνονται πολύ πιο γρήγορα και ξεκούραστα στην αγαπημένη μας ηλεκτρική συσκευή, δεν θα γεμίσει και η κουζίνα μας λάδια που πετάγονται από το τηγάνι.

 

Οι γλυκές προτάσεις

 

Καραμελωμένα αμύγδαλα: το εύκολο γλυκό σνακ
Αντί να τρέχετε στο περίπτερο για σοκολάτα ή κάποιο άλλο μίνι γλυκάκι φτιάξτε κάτι πιο υγιεινό όπως αυτό το σνακ από αμύγδαλα.

 

 

Τα πιο γρήγορα και εύκολα μάφιν
Ναι μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε και εύκολα και γρήγορα επιδόρπια με τη συσκευή μας

 

 

Θεϊκά brownies με έξτρα δόσεις σοκολάτας
Ετοιμάζουμε τέλεια brownies στη φριτέζα αέρος και δεν κάνουμε τσιγκουνιές με τη σοκολάτα! Τη βάζουμε σε διάφορες μορφές και απολαμβάνουμε το γλυκάκι μας κάθε στιγμή της ημέρας.

 

 

Εύκολα σπιτικά donuts
Αν αγαπάτε τα donuts, αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή, καθώς θα ψηθούν σε μόλις 6 λεπτά στηφριτέζα αέρος! Σίγουρα είναι πολύ πιο υγιεινά από τα τηγανητά μέσα σε λάδι. Υπολογίστε βέβαια ότι θα χρειαστεί η αναμονή για να φουσκώσει το ζυμάρι σας, οπότε να υπολογίσετε ότι θα σας πάρει κανένα δίωρο.

 

ΕΥΗ ΣΚΛΑΤΙΝΙΩΤΗ |

Το διαβάσαμε: ibit.ly/6Sfsp










Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου