Γεμιστά λουκάνικα με φέτα και άνιθο

 Φανταστικό ορεκτικό για το τραπέζι μας


Υλικά

  • Λουκάνικα 5 μεγάλα
  • Τυρί του τοστ 5 φέτες
  • Τυρί φέτα 4 κουταλιές της σούπας
  • Άνιθος 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος
  • Ρίγανη 1 κουταλιά της σούπας



Οδηγίες
Βράζουμε λίγο τα λουκάνικα και τα στραγγίζουμε.
Τα χαράζουμε από πάνω με το μαχαίρι, πολτοποιούμε το τυρί με τον άνιθο και γεμίζουμε τα λουκάνικα.
Στη συνέχεια κόβουμε σε στενόμακρα κομμάτια το τυρί του τοστ και σκεπάζουμε την γέμιση, βάζουμε και λίγη ρίγανη από πάνω και τα ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί. 






Το διαβάσαμε:  https://bitl.to/3OlO





Translation




Fantastic appetizer for our table

Ingredients
5 large sausages
5 slices of toasted cheese
4 tablespoons of feta cheese
1 tablespoon of dill, chopped
1 tablespoon of oregano

Instructions
Boil the sausages briefly and drain them.
Score the top with a knife, mash the cheese with the dill and stuff the sausages.
Then cut the toasted cheese into long pieces and cover the filling, add a little oregano on top and bake until the cheese melts.
Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου