Υλικά
- 1 φαγκρί για κάθε άτομο
- 1 κομμάτι χαρτί ψησίματος που να φτάνει να τυλίξει το κάθε ψάρι
- 1 κ. γ. ελαιόλαδο για κάθε ψάρι
- αλάτι (λίγο), ρίγανη, βασιλικό
- 3 φέτες λεμονιού για κάθε ψάρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς, σε πάνω κάτω αντιστάσεις.
- Πάνω σε κάθε κομμάτι λαδόκολλας, ρίχνουμε ένα κουταλάκι λάδι κατά μήκος.
- Βάζουμε το ψάρι, το γυρίζουμε 1-2 φορές να λαδωθεί και από τις 2 πλευρές και το τυλίγουμε σφιχτά με τη λαδόκολλα. (Στη λαδόκολλα μπορείτε να προσθέσετε λίγο λάδι, ή να μην βάλετε καθόλου. Αν βάλετε, το ψάρι δεν κολλάει ιδιαίτερα στη λαδόκολλα και κάνει μια κολλώδη κρούστα. Αν δεν το βάλετε, προετοιμαστείτε μαζί με τη λαδόκολλα, να βγει και η πέτσα του!) Επαναλαμβάνουμε για όλα τα ψάρια
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά.
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου