Η συνταγή για το πιο νόστιμο μοσχάρι με ρεβίθια.
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1/2 κιλό ρεβίθια
3-4 ώριμες ντομάτες
2 κρεμμύδια μέτρια
αλάτι
πιπέρι
λίγη σόδα
1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες.
Το τσιγαρίζουμε λίγο με το 1/2 λάδι και τα 2 κρεμμύδια. Ρίχνουμε και τις ντομάτες.
Ετοιμάζουμε τα ρεβίθια ως εξής: από το βράδυ τα βάζουμε σε χλιαρό νερό, με 1 κουταλιά αλάτι να μείνουν ως το πρωί.
Το πρωί χύνουμε το νερό ρίχνουμε μια κουταλιά σόδα και τα ανακατεύουμε.
T’ αφήνουμε για 1 ώρα ακόμα.
Μετά τα βάζουμε σε μια πετσέτα λίγα λίγα και τα τρίβουμε να βγουν οι φλούδες.
Τα πλένουμε πολύ καλά.
Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα που έχουμε το κρέας.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και αρκετό νερό να τα σκεπάσει.
Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί και να μείνουν με λίγη σάλτσα.
Το διαβάσαμε: ibit.ly/jhw3
Veal with chickpeas
The recipe for the most delicious beef with chickpeas.
Materials
1 kg of beef
1/2 kilo of chickpeas
3-4 ripe tomatoes
2 medium onions
salt
pepper
some soda
1 pint. tea oil
Implementation
Wash the meat and cut it into portions.
Fry it a little with 1/2 the oil and the 2 onions. Add the tomatoes.
We prepare the chickpeas as follows: from the evening put them in warm water, with 1 spoon of salt, and leave them until the morning.
In the morning pour the water, add a spoonful of soda and mix them.
We leave it for 1 more hour.
Then we put them on a towel little by little and rub them to remove the skins.
We wash them very well.
Pour them into the pot with the meat.
Add the remaining oil, salt, pepper and enough water to cover them.
Let everything boil together and leave with a little sauce.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου