Πώς να φτιάξεις την τέλεια μπριζόλα (τραγανή απ’ έξω, τρυφερή από μέσα)

Τραγανή απ’ έξω, Τρυφερή από μέσα

 


Οι φανατικοί κρεατοφάγοι ξέρουν ότι μία από τις μεγαλύτερες foodie απολαύσεις είναι μια περιποιημένη μπριζόλα. Ειδικά αν είναι τραγανή απ’ έξω και τρυφερή από μέσα μπορεί να κατακτήσει επάξια την κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα μας πιάτα.



Κι όμως τελικά μπορούμε να απολαύσουμε το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να πληρώσουμε μια περιουσία σε κάποιο ακριβό κρεατοφαγικό εστιατόριο. Το μυστικό κρύβεται στην τεχνική «reverse sear» ή αλλιώς στο «αντίστροφο τσουρούφλισμα».




Τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Ξεκινάμε ψήνοντας την μπριζόλα κανονικά στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία (100-150 βαθμούς Κελσίου). Στη συνέχεια, τη τοποθετούμε σε ένα τηγάνι για να καψαλιστεί η εξωτερική της επιφάνεια και να δημιουργηθεί μια λαχταριστή και τραγανή κρούστα.

Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε στο πιάτο μας την πιο απολαυστική μπριζόλα, που λιώνει στο στόμα!

Τέλειο;

Το διαβάσαμε: is.gd/6yILKl





How to make the perfect steak (crispy on the outside, tender on the inside)






Meat-eating fans know that one of the biggest foodie delights is a well-groomed steak. Especially if it is crispy on the outside and tender on the inside, it can deservedly conquer the top of the list of our favorite dishes.

And yet in the end we can enjoy the same result without paying a fortune in an expensive meat restaurant. The secret lies in the "reverse sear" technique or in the "reverse search".

So what exactly should we do? We start by baking the steak normally in the oven at a low temperature (100-150 degrees Celsius). Then we place it in a pan to burn its outer surface and create a delicious and crunchy crust.

In a few minutes we have on our plate the most delicious steak, which melts in your mouth!

Perfect?
Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου