Μεσογειακή σαλάτα με φαρφάλες

 Συστατικά

  • 1/3 του φλιτζανιού φρέσκο βασιλικό
  • ½ φλιτζάνι αρακά βρασμένο στραγγισμένο
  • 1 φλιτζάνι τοματάκια cherry
  • 50 γρ. φέτα σκληρή τριμμένη
  • 50 γρ. ελιές Καλαμών κομμένες σε ροδέλες
  • 3 φλιτζάνια βρασμένες φαρφάλες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι


Μια σαλάτα ζυμαρικών στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής
250 θερμίδες

 

Τρόπος μαγειρέματος



  • 1 Βάλε σε κατσαρόλα μπόλικο νερό με αλάτι να πάρει βράση και ετοίμασε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στράγγιξε καλά και άφησε να κρυώσουν καλά. Κράτησε ½ φλιτζάνι από το νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
  • 2 Σε μεγάλη σαλατιέρα βάλε το βασιλικό, τη φέτα, τα τοματάκια, τις ελιές και τα ζυμαρικά. Ράντισε με το ελαιόλαδο, το νερό που κράτησες, αλατοπιπέρωσε και σέρβιρε

  • Ευθύμιος
    Ευθύμιος

    "Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου