Αν η ευτυχία ήταν φαγητό θα ήταν σίγουρα πίτσα... Το Bon Appétit Magazine μίλησε με τους experts της πίτσα Anthony Falco, Mike Fadem, Frank Pinello, Joe Beddia και Mark Ianoco -όλοι τους ιδιοκτήτες pizza restaurants σε Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια- οι οποίοι δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν τους απανταχού πιτσολάγνους.
- Εκτός από τυρί και σάλτσα, ποια είναι τα δύο ακόμη απαραίτητα υλικά;
Falco: Μανιτάρια και κρεμμύδι, σίγουρα.
Fadem: Κρεμμύδι και μανιτάρια
Beddia: Πεπερόνι και μανιτάρια.
Pinello: Πεπερόνι και κρεμμύδι.
Iacono: Σκόρδο. Μόνο σκόρδο.
- Επιτρέπεται να μην τρώει κάποιος την κρούστα;
Falco: Θα έλεγα πως ναι. Τα περισσότερα «κακά» πράγματα είναι κατασκευασμένα από αλεύρι βρώμης, οπότε δεν θα ήθελε κάποιος να φάει αρκετά από αυτό.
Fadem: Όχι, ποτέ δεν είναι αποδεκτό κάτι τέτοιο.
Beddia: Αν είναι καλή, όχι. Εγώ προσωπικά δεν τρώω πίτσα αν δεν πρόκειται να τη φάω ολόκληρη.
Pinello: Αν δεν το τρως τουλάχιστον δώσε το σε κάποιον άλλο. Ποτέ όμως μην τολμήσεις να το πετάξεις.
Iacono: Όχι, δεν πρέπει ποτέ να το πετάξεις. Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα εξαρτάται από την ποιότητα της πίτσας.
- Ποιο ποτό είναι το απόλυτο συνοδευτικό για την πίτσα;
Falco: Αν και προσπαθώ να μην πίνω όταν τρώω, νομίζω πως ένα ποτήρι Coca Cola είναι τέλειο.
Fadem: H πίτσα πολλές φορές με κάνει να μπορώ να πιω αρκετά πράγματα αλλά κάτι sparkling μοιάζει ιδανικό, το Lambrusco ας πούμε.
Beddia: Κάτι με φυσαλίδες, το Lambrusco.
Pinello: Το κρασί Lambrusco. Κόκκινο με μερικές φυσαλίδες.
Iacono: Coca Cola.
- Tην διπλώνουμε ή όχι;
Falco: Όχι και τόσο.
Fadem: Σίγουρα.
Beddia: Την διπλώνω.
Pinello: Εννοείται.
Iacono: Όσο περισσότερο γίνεται.
- Kομμάτια ή ολόκληρη;
Falco: Κομμάτια.
Fadem: Ολόκληρη.
Beddia: Φυσικά ολόκληρη.
Pinello: Όλη.
Iacono: Νομίζω πως θα πάρω τα κομμάτια.
- Aν έπρεπε να παραγγείλετε μια πίτσα από μεγάλη αλυσίδα, ποια αλυσίδα θα ήταν αυτή;
Falco: Pizza Hut.
Fadem: Θα επέλεγα μια τοπική αλυσίδα του St. Louis, την Emo's.
Beddia: Domino's.
Pinello: Sbarro.
Iacono: Αν έπρεπε οπωσδήποτε, Domino's.
- Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσεις μια πίτσα;
Falco: Μετά από σούσι.
Fadem: Πρωί πρωί.
Beddia: Αφού έχεις φτιάξει πρώτα καμιά 40αριά.
Pinello: Μετά το bar.
Iacono: Στις 02.00 το βράδυ.
Τώρα ξέρεις.
Το διαβάσαμε:https://goo.gl/jWXmKT
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου