Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ανοίξεις καρύδα που δεν σου έχει μάθει το Survivor! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αν έχετε πάρει ένα μάθημα επιβίωσης από το Survivor, είναι ο τρόπος ανοίγματος καρύδας! Δείτε όμως και έναν άλλο που δεν πάει το μυαλό σας!

Είναι μεγάλη η μερίδα του κοινού που παρακολουθεί Survivor. Και αν υπάρχει κάτι που έμαθε πρώτα από το παιχνίδι επιβίωσης που προβάλλεται στην Ελλάδα, είναι η αντοχή στην πείνα.
Οι δύο ομάδες του Survivor με έναν τρόπο άντεξαν τις κακουχίες! Με το να τρώνε άπειρες καρύδες την μέρα σε πολλές παραλλαγές. Χάρη στα εργαλεία που τους προμήθευσε η παραγωγή στην αρχή του παιχνιδιού, καταφέρνουν με το τσεκούρι και με δύο κινήσεις... ματ να ανοίξουν την καρύδα και να γευτούν το ζουμί της. Ενώ στο μαγείρεμα ο Κώστας Κοκκινάκης έβαλε την φαντασία του για να ικανοποιήσει τους πεινασμένους παίκτες.

Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος να ανοίξει κανείς μια καρύδα. Πώς; Με ένα μικρό κομμάτι χαρτιού. Καλά ακούσατε, τοποθετώντας ένα κομμάτι χαρτιού, αφού το έχετε κόψει σε κυκλικό σχέδιο, σε ένα ειδικό μηχάνημα που το κάνει να παίρνει αμέτρητες στροφές το δευτερόλεπτο, καταφέρνετε να κόψετε από μια καρύδα μέχρι και ολόκληρο ξύλο!


Το διαβάσαμε:http://www.newsit.gr/paraxenes-eidhseis/Yparxoyn-kai-alloi-tropoi-na-anoikseis-karyda-poy-den-soy-exei-mathei-to-Survivor-vid/727265Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου