Τηγανίτες με κρεμμυδάκι και άνηθο

Μια καλή ιδέα για ελαφρύ πρωινό

 




Υλικά
Φαρίνα 300 γρ την μπλε
Νερό 270 ml χλιαρό
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο τριμμένο
Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
Αλάτι - πιπέρι
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα



Οδηγίες

Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το αλεύρι ,το μπέικιν πάουντερ, το τριμμένο κρεμμύδι ,τον άνηθο ψιλοκομμένο χωρίς τα κοτσάνια του, αλάτι,πιπέρι και σταδιακά το χλιαρό νερό μέχρι να έχουμε έναν χυλό που να στέκεται (μην είναι πολύ αραιός). Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε κουταλιές από τον χυλό μας.




Τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν και όταν είναι έτοιμη η κάθε τηγανίτα την τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.


Σερβίρονται ζεστές και τις απολαμβάνουμε. 



Το διαβάσαμε: ibit.ly/sHKI





Pancakes with onion and dill






A good idea for a light breakfast

Materials
Flour 300 gr the blue
Water 270 ml lukewarm
Dried onion 1 pc large grated
Dill 1/2 bunch chopped
Baking powder 1 teaspoon
Salt Pepper
Corn oil for frying

Instructions
In a deep bowl we put the flour, the baking powder, the grated onion, the dill chopped without its stalks, salt, pepper and gradually the lukewarm water until we have a porridge that stands (not too thin). Heat the oil in the pan and add spoons from our porridge.

Fry on both sides until golden brown and when each pancake is ready, place it on absorbent paper.

They are served hot and we enjoy them.
Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου