Χοιρινή τηγανιά με μπίρα

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε αυτό τον πολύ νόστιμο μεζέ που ταιριάζει πολύ και με μπίρα και με κρασί.



Αν η σάλτσα στο τέλος σας φανεί κάπως αραιή, μπορείτε να τη δέσετε με 2 κουταλάκια κορνφλάουρ διαλυμένα σε 2 κουταλιές νερό.

Υλικά
  •     4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
  •     350 ml μπίρα
  •     2 κρεμμύδια τριμμένα
  •     2 καρότα τριμμένα
  •     4 κλωναράκια σέλερι ψιλοκομμένα
  •     1 κουτ. σούπας σκόνη κόλιαντρος
  •     2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  •     κορνφλάουρ
  •     ελαιόλαδο
  •     αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόψτε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια. Αλατοπιπερώστε τα και σοτάρετέ τα σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με τον κόλιαντρο.
Προσθέστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι. Αφήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και ρίξτε την μπίρα και τη μουστάρδα.
Ανακατέψτε και μαγειρέψτε σε μέτρια ένταση για 50 λεπτά και σερβίρετε.

Βαγγέλης Δρίσκας
1:00 Χρόνος Παρασκευής
4 μερίδες Ποσότητα

Το διαβάσαμε: is.gd/vW0d0M





Pork pan with beer






It is very easy to make this very tasty meze that goes well with both beer and wine. If the sauce at the end looks a bit thin, you can tie it with 2 teaspoons of cornflower dissolved in 2 tablespoons of water.

Materials
  •     4 pork neck steaks
  •     350 ml beer
  •     2 grated onions
  •     2 grated carrots
  •     4 chopped celery sprigs
  •     1 teaspoon coriander powder soup
  •     2 teaspoons mustard soup
  •     corn flour
  •     olive oil
  •     Salt Pepper

Implementation

Cut the meat into smaller pieces. Season with salt and pepper and sauté in a little olive oil along with the coriander.
Add the onions, carrots and celery. Leave them for a few minutes on high heat and add the beer and mustard.
Stir and cook over medium heat for 50 minutes and serve.

Vangelis Driskas
1:00 Friday Time
4 servings Quantity
Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου