Υλικά για 20 κουλουράκια:
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. κρασί λευκό
- 50 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. αλάτι
- λίγα φύλλα φρέσκιας ρίγανης
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτυπώ το λάδι με το κρασί. Προσθέτω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αλάτι και τη ρίγανη κι ανακατεύω.
Κατόπιν ρίχνω σταδιακά το αλεύρι κι ανακατεύω ώσπου να δημιουργηθεί η ζύμη.
Πλάθω σε 20 κουλουράκια και τα τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 40 λεπτά στους 180C.
Καλοφάγωτα!
Το διαβάσαμε:http://tinyurl.com/y2ladu4y
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου