Σπιτικη λεμονοπιτα (Lemon pie)






Μια καταπληκτική συνταγή για λεμονόπιτα ή για όσους το προτιμάνε lemon pie! Αυτή η συνταγή έχει 2 στάδια προετοιμασίας: την βάση και την κρέμα!

Υλικά συνταγής
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 1 κούπα και 3/4 της κούπας αλεύρι
  • 500 γρ. ζάχαρη
  • ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 3/4 της κούπας χυμό λεμονιού
  • 4 αυγά
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

  1. Ξεκινάμε ετοιμάζοντας την βάση:
  2. Χτυπάμε στο μίξερ την μία κούπα απο το αλεύρι με τα 100 γρ. ζάχαρη. Προσθέτουμε το ξύσμα απο το ένα λεμόνι και το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου περίπου 24 εκατοστα και απλώνουμε την ζύμη.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
  4. Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε την γέμιση:
  5. Χτυπάμε τα αυγά με την υπόλοιπη ζάχαρη και συνεχίζουμε με το ξύσμα απο το δεύτερο λεμόνι και τον χυμό απο τα λεμόνια. Τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι.
  6. Βγάζουμε το ταψί απο τον φούρνο όπου έχει μισοψηθεί η ζύμη της βάσης και απλώνουμε ομοιόμορφα την γέμιση.
  7. Τοποθετούμε πάλι το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά ακόμα ανάλογα με τον φούρνο.
  8. Βγάζουμε την λεμονόπιτα απο τον φούρνο και μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.



Το διαβάσαμε:https://goo.gl/LUzt4Y



Η πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου είναι και πάλι εδώ!
#SeTimesPouTheleis Black Friday 2018!





https://koukouzelis.com.gr/content/7-black-friday


Εάν σκέφτεστε να κάνετε ψώνια και έχετε έναν προϋπολογισμό, αυτά είναι καλά νέα για εσάς, καθώς σας προσφέρουμε μεγάλες εκπτώσεις, σε πολλά προϊόντα.
 

Από τις 18 Νοεμβρίου έως και τις 25 Νοεμβρίου, υπάρχει μόνο μια Παρασκευή αλλά υπάρχουν και δύο Κυριακές και μία Δευτέρα και μία Τρίτη και μια Τετάρτη και μια Πέμπτη και ένα Σάββατο είναι όλες αυτές οι μέρες πολύ ... BLACK , κατάμαυρες, κατράμι...  μόνο για εσάς.


Απλά... Φτιάξε από τώρα τον λογαριασμό σου στο e-shop μας. Συμπλήρωσε όλα τα πεδία και γράψε σωστά όλες τις διευθύνσεις και απο τις 18 Νοεμβρίου που θα έρθει η ώρα να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου , εσύ θα είσαι μονο ένα κλικ μακριά !











Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.


Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!






Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου