Αντέχετε τόση γλύκα; Ηρθε η ροζ σοκολάτα. (VIDEO)


Οι λάτρεις της σοκολάτας έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς από εδώ και στο εξής θα έχουν άλλη μία επιλογή απόλαυσης: Εκτός από τη μαύρη, την καφέ και τη λευκή, υπάρχει πια και η... ροζ σοκολάτα! Δεν πρόκειται για προϊόν προσμείξεων παρά για ένα νέο είδος σοκολάτας, ανακάλυψη ελβετικής σοκολατοποιίας, που προέρχεται από ένα διαφορετικό είδος κακάο (Ruby Cocoa) και έχει ροζ χρώμα και φρουτώδη επίγευση – που θυμίζει μούρο.

Το διαβάσαμε:https://www.madata.gr/cooking/glyka/575923.htmlΤρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου