Φτιάξτε το δικό σας αναψυκτικό από καρπούζι


Φτιάξτε το δικό σας αναψυκτικό, με φυσικά υλικά.

Υλικά
  • 700γρ χυμό από καρπούζι
  • 200γρ ζάχαρη
  • 100γρ νερό

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη και το νερό και ζεσταίνετε καλά. Λίγο πριν να βράσει αποσύρετε από τη φωτιά, ανακατεύετε καλά να διαλυθεί η ζάχαρη και αφήνετε να κρυώσει λίγο. Στο μεταξύ βάζετε το καρπούζι στον αποχυμωτή και ζυγίζετε το ζωμό ώστε να είναι ακριβώς 700γρ. Προσθέτετε το χυμό του καρπουζιού στο σιρόπι, ανακατεύετε καλά και τοποθετείτε σε γυάλινο μπουκάλι. Φυλάσσετε στο ψυγείο και κάθε φορά που θέλετε να πιείτε, βάζετε σε ένα ποτήρι αρκετά παγάκια, γεμίζετε το ποτήρι με το ποτό του καρπουζιού που φτιάξατε μέχρι τη μέση και συμπληρώνετε με νερό.


Το διαβάσαμε:https://www.madata.gr/cooking/499082.html



Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!



Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου