Πασχαλινές φωλίες σε cupcakes σοκολάτας


Δοκιμάστε θεαματικά cupcakes φωλιές μια συνταγή ψήσιμο το Πάσχα που είναι δύσκολο να νικήθει.  
Με δύο στρώματα μους σοκολάτας, μια πλούσια και κρεμώδη κρέμα βουτύρου άχνη και μια λεπτή σπιτικό κάλυμμα φωλιά, αυτά τα πασχαλινά cupcakes είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης.
Προθερμάνετε το φούρνο, 180 ° C, 160 ° C ανεμιστήρα. Λίωστε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη μαζί μέχρις ότου σχηματισθεί ένα σχεδόν χτυπημένη ένα κρεμώδες μίγμα. Προσθέστε το αλεύρι, το κακάο και τα αυγά και διπλώστε μαζί, στη συνέχεια, χτυπήστε ξανά μέχρι να γίνει κρεμώδη.Αλειψτε ελαφρά μια 12-οπών muffin  και διαιρέστε το μίγμα μεταξύ τους. 

Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να είναι σταθερά στην κορυφή. 
Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν, χρησιμοποιώντας ένα μικρό μαχαίρι παλέτα για να διευκολύνει κάθε ένα από τα κέικ έξω από τη φόρμα και επάνω σε ένα ράφι ψύξης να κρυώσει εντελώς.Για να κάνετε το buttercream, ανακατέψτε το βούτυρο και Trex σε ένα μπολ μέχρι κρεμώδη, στη συνέχεια, προσθέστε την πάστα βανίλιας ή την ουσία, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο και ανακατεύουμε προσεκτικά για να αποφευχθεί η ζάχαρη άχνη «σύννεφο», στη συνέχεια, κτυπήστε μέχρι ομαλός και κρεμώδης.Κουτάλι σε μια κορνέ που εγκαθίσταται με ένα ακροφύσιο αστέρων. Κόψτε τα κέικ στο μισό οριζόντια και σωλήνα ένα στρώμα της buttercream πάνω στο στρώμα βάσης, στη συνέχεια κορυφή με το δεύτερο στρώμα. Τρυπάτε μια ροζέτα κερασάκι στην κορυφή του κέικ, αρχίζοντας κοντά στα άκρα και καταλήγει σε μια αιχμή στην κορυφή.Τώρα κάνουν το κερασάκι ψιλόβροχο σοκολάτα. Τοποθετήστε τη σοκολάτα, το βούτυρο και κρέμα γάλακτος σε ένα μικρό κύπελλο heatproof που τοποθετείται πάνω από μια κατσαρόλα με απαλά σιγοβράζοντας νερού και αναδεύεται μέχρι να λιώσει, λεία και γυαλιστερή. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει για 10 λεπτά.  
Τοποθετήστε σε ένα μικρό κορνέ και κόψτε το τέλος για να σχηματίσουν ένα λεπτό σημείο. Περιχύνουμε πάνω από το buttercream.  
Αφήστε το να στο πλάι και ξεκινήστε κάνοντας τις φωλιές.Για να κάνετε τις φωλιές, να λιώσει η σοκολάτα σε ένα κύπελλο heatproof που πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει απαλά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε το σπασμένο Shredded Wheat και ανακατεύουμε πολύ απαλά στη σοκολάτα για να επιτρέψει για την επικάλυψη τους κλώνους σίτου. Χρησιμοποιώντας μικρά φλιτζάνια τσαγιού, τοποθετήστε ένα tablespoonful του μίγματος σε κάθε ένα από τα κύπελλα και σχήμα σε ένα σχήμα φωλιά, με ένα κοίλο κέντρο, ώστε να μοιάζουν μια φωλιά. Κρυώστε για 10 λεπτά, ή πάγωστε για 2-3 λεπτά μέχρι να πήξει , στη συνέχεια, αφαιρέστε τα από τα κύπελλα χρησιμοποιώντας ένα μικρό μαχαίρι . Τοποθετήστε πάνω από κάθε ένα από τα κέικ, squishing κάτω από την κορυφή κερασάκι στην «κόλλα» φωλιά στη θέση του. 

Γεμίστε κάθε μία από τις φωλιές με μερικές μικρο αυγά και σερβίρετε.

    
Συστατικά

  •     175g (6 ουγκιές) βούτυρο
  •     175g (6 ουγκιές) ζάχαρη άχνη
  •     175g (6 ουγκιές) αλεύρι που φουσκώνει
  •     50g (2 ουγκιές) σκόνη κακάου
  •     3 αυγά

    
Για το buttercream

  •     75g (3 ουγκιές) Trex
  •     75g (3 ουγκιά) ανάλατο βούτυρο
  •     πάστα βανίλιας 1/2 κουταλάκι ή την ουσία
  •     200g (7 ουγκιές) ζάχαρη άχνη, που κοσκινίζεται
  •     25g (1 ουγκιά) σκόνη κακάου

    
Για το γλάσο σοκολάτας ψιλόβροχο

  •     75g (3 ουγκιές) σοκολάτα, σπασμένα σε κομμάτια
  •     25g (1 ουγκιά) ανάλατο βούτυρο
  •     3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

    Για τις φωλιές

  • 100g (3 1/2 ουγκιές) σοκολάτα, σπασμένα σε κομμάτια
  • 2 μεγάλα Κομμένο σιτάρι, σπασμένη σε κομματάκια (φροντίζοντας να κρατήθουν στα νήματα)
  • Σοκολάτα μικρα αυγά για διακοσμήση










Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!

Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου