Κρεμμύδια που δεν καίνε! Bίντεο


Κρεμμύδια που δεν καίνε λανσάρει εταιρεία στην Ιαπωνία! Bίντεο

Τα κρεμμύδια είναι από τα πιο υγιεινά και γευστικά λαχανικά, απαραίτητα στην κουζίνα για την παρασκευή σχεδόν όλων των φαγητών.

Ωστόσο, το πρόβλημα του καθαρισμού τους παραμένει αφού για να τα κόψουμε πρέπει να ρίχουμε πολύ… κλάμα!

Μια εταιρεία όμως στην Ιαπωνία πρόκειται να κυκλοφορήσει από το φθινόπωρο κρεμμύδια χωρίς… δάκρυα! Με την ονομασία “Smile Ball” τα κρεμμύδια υπόσχονται να μας κάνουν να χαμογελάμε και όχι να κλαίμε.





Τα κρεμμύδια απελευθερώνουν πτητικά αέρια όταν κόβονται με αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί κάψιμο στα μάτια και κατ’ επέκταση δάκρυα.

Οι επιστήμονες όμως μιας εταιρείας παραγωγής τροφίμων κατάφεραν να περιορίσουν τα αέρια αυτά βομβαρδίζοντας τα κρεμμύδια με ακτινοβολία ιόντων, κάνοντας τα εν λόγω λαχανικά λιγότερο καυτερά. Ήδη ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά στην τιμή των 4 περίπου δολαρίων για δύο τεμάχια.



Πηγη: http://www.madata.gr/diafora/stranges/498674.html



Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

KOUKOUZELIS App
Powered by Conduit Mobile

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!

Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου