Τέλεια popcorn

Αυτή την απορία την έχουμε κάθε φορά που πριν την προβολή της χολιγουντιανής υπερπαραγωγής στον κινηματογράφο αγοράζουμε ένα μεγάλο κουτί popocorn. Μα, τι κάνουν και είναι τόσο νόστιμα και αφράτα; Γιατί στο σπίτι δεν τα καταφέρνω το ίδιο καλά και… κάνω και την κουζίνα χάλια;

 Ο Γιάννης Αποστολάκης μας λύνει σήμερα αυτή την απορία και μάς δείχνει πώς θα κάνουμε νόστιμα popcorn στο σπίτι (η κουζίνα βέβαια μπορεί να ξαναγίνει άνω κάτω αλλά όχι πολύ):

1. Αφήνετε τα ποπ κορν στο νερό να μουλιάσουν για μια ώρα ώστε να τραβήξουν υγρασία με αποτέλεσμα να σκάνε πιο εύκολα και να μην καίγονται
2. Τα σουρώνετε και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα (απαραιτήτως καπάκι για την κατσαρόλα) με χαμηλή φωτιά, λίγο βούτυρο ή ηλιέλαιο (όχι ελαιόλαδο γιατί τους δίνει πολύ έντονη γεύση).
3. Αν θέλετε σ’ αυτό το σημείο τα αρωματίζετε βάζοντας πάπρικα, πιπέρι, ή σκόρδο για να καβουρδιστούν, οπότε όταν ρίξετε μέσα τα ποπ κορν να πάρουν αυτή τη γεύση.
4. Ρίχνετε τα ποκ κορν στην κατσαρόλα με λίγο αλάτι και σκεπάζετε με το καπάκι.
5. Οταν σταματήσουν να σκάνε βγάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Βάζετε τα ποπ κορν σε ένα μπολάκι και τα απολαμβάνετε. Αν δείτε και ταινία ακόμα καλύτερα! Καλή σας όρεξη!

 http://joytv.gr


Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

KOUKOUZELIS App
Powered by Conduit Mobile

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου