Σπιτικη ροζ λεμοναδα για καλοκαιρινα βραδια στη βεραντα


Αν θες να απολαύσεις ένα γευστικό και παγωμένο ρόφημα στο σπίτι ―ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι σ' αυτές τις ψηλές θερμοκρασίας―, μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις τη ροζ λεμονάδα!

Η συνταγή είναι για 8 μερίδες.

Yλικά που θα χρειαστείς για τη συνταγή:
  • 250 γρ. νερό
  • 600 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 500 γρ. χυμό λεμονιού
  • 400 γρ. χυμό κράνμπερι
  • 1200 γρ. ανθρακούχο νερό ή σόδα


Πώς θα εκτελέσεις τη συνταγή:
Ρίξε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με τη ζάχαρη, και βράσε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει μια βράση και να διαλυθεί η ζάχαρη.
Απόσυρε την κατσαρόλα από τη φωτιά, μετάφερε το σιρόπι σε ένα μπολ και πρόσθεσε τον χυμό λεμονιού, τον χυμό κράνμπερι και το ανθρακούχο νερό.

Μετάφερε στο ψυγείο και άφησε να κρυώσει εντελώς.
Σέρβιρε με φέτες λεμονιού, φύλλα δυόσμου και μπόλικο πάγο. 


Το διαβάσαμε:https://is.gd/jI5aX9




Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.


Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!





Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !



Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου