Πως θα φτιαξετε την πιο νοστιμη στραπατσαδα


Στραπατσάδα, ή καγιανάς όπως και αν τη γνωρίζετε, οι ντομάτες με αυγά είναι μια απλή και πεντανόστιμη παραδοσιακή συνταγή.

Υλικά
  • 2 ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες
  • 3 αυγά
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγη φέτα


Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Ανάβετε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά και  ρίχνετε στο τηγάνι  τις ντομάτες. Ανακατεύετε και τις αφήνετε να βράσουν. Ρίχνετε λίγο αλάτι, πιπέρι, και ίσως χρειαστεί και μια πρέζα ζάχαρη εάν οι τομάτες είναι λίγο ξινές.
Σε βαθύ πιάτο σπάτε τα αυγά, βάζετε αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάτε. Όταν δείτε ότι οι τομάτες έχουν απορροφήσει τα υγρά τους ρίχνετε τα αυγά και ανακατεύετε τα υλικά.
Αφήνετε τη στραπατσάδα να δέσει και σερβίρετε. Εάν σας αρέσει, όσο είναι ακόμα στο τηγάνι μπορείτε να θρυμματίσετε λίγη φέτα, διαφορετικά μπορείτε να συνοδέψετε όταν σερβίρετε.



Πηγή φωτογραφίας: www.epicurious.com
Το διαβάσαμε:https://is.gd/xfKQnQ



Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.


Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!



 
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !



Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου