Σπιτικο παγωμενο τσαι με γιασεμι φραουλα και λεμονι
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να μπει όλη η οικογένεια σε καλοκαιρινό mood πέρα από αυτό...
το θαυμάσια αναζωογονητικό και σούπερ γευστικό παγωμένο τσάι! Είναι τόσο εύκολο να το κάνετε, που μπορείτε να το φτιάξετε γεμίζοντας μια κανάτα και πίνοντας όλη μέρα!

Γίνεται μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, είναι εξαιρετικά φρέσκο ​​και το αφήνετε στο ψυγείο έως και τέσσερις ημέρες μετά την παρασκευή!

Για να φτιάξετε 1 λίτρο:
  • 1 - 2 φακελάκια τσαγιού γιασεμί
  • Συμπυκνωμένος χυμός φράουλας ή σιρόπι χυμού φράουλας
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Πάγος
  • Φέτες λεμονιού
  • Φράουλες

Η παρασκευή:
Πρώτα βράζετε το τσάι σας.
Κάντε το λίγο πιο νωρίς ώστε να έχετε χρόνο για να το κρυώσετε στο ψυγείο! Ωστόσο, αν δεν έχετε χρόνο να κάνετε το τσάι εκ των προτέρων, μπορείτε να προσθέσετε πολλά παγάκια και να το κρυώσετε γρήγορα! Επιλέξτε μια κανάτα ή μια καράφα για να φτιάξετε το παγωμένο τσάι σας. Να είστε προσεκτικοί με τη γυάλινη κανάτα - γι 'αυτό μην προσθέτετε το καυτό τσάι σε κάτι που δεν είστε σίγουροι! Στην κανάτα προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το συμπυκνωμένο χυμό φράουλας - το βάζετε για να γλυκάνετε και να προσθέσετε λίγο γεύση! Δοκιμάστε στο τέλος και δείτε αν θέλετε να είναι πιο γλυκό, ώστε να βάλετε περισσότερη φράουλα! Προσθέστε το τσάι. Γεμίστε το υπόλοιπο με νερό - για να κάνετε συνολικά 1 λίτρο. Προσθέστε κομμάτια φράουλας και λεμονιού.
Βάλτε το για λίγο στο ψυγείο και είναι έτοιμο!


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/9LndQ5
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.


Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου