Η κοκκινη σαλτσα για μακαρονια με 3 υλικα που χαρακτηριστηκε η καλυτερη στον κοσμο




Κάθε φορά που δεν έχουμε όρεξη να μαγειρέψουμε ή δεν ξέρουμε τι να βάλουμε στην κατσαρόλα, μία συνταγή έρχεται στο μυαλό.

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.

Και αυτό γιατί είναι πεντανόστιμα και πανεύκολα.
Και όταν μιλάμε για σάλτσα δεν αναφερόμαστε στις εύκολες και έτοιμες του εμπορίου, αλλά σε αυτή που φτιάχνουμε με τα χεράκια μας. Και αν νομίζετε πως η παρασκευή μιας σάλτσας είναι δύσκολη υπόθεση, κάνετε λάθος.
Σύμφωνα με το Delish, η πιο νόστιμη σάλτσα του κόσμου είναι κόκκινη και φτιάχνετε μόνο με τρία υλικά.
Η Marcella Hazan, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, αναφέρει πως η καλύτερη σάλτσα έχει μία κονσέρβα τομάτας, κρεμμύδι και βούτυρο. Πιο συγκεκριμένα:

Υλικά

  • 2 x 400γρ. αποφλοιωμένες τομάτες
  • 1,5 κρεμμύδι
  • 6 κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση
Κόψτε τα κρεμμύδια, όπως θέλετε.
Βάλτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και αφήστε τα να σιγοβράσουν χωρίς καπάκι, σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά.
Ανακατέψτε ανά διαστήματα
Αφαιρέστε τα μισά κρεμμύδια και ρίξτε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά.
Το βιβλίο της Ιταλίδας συγγραφέως κυκλοφόρησε το 1992, ωστόσο, η συνταγή εξακολουθεί να είναι διάσημη μεταξύ των συγγραφέων μαγειρικής και των μαγείρων, καθώς είναι γρήγορη και δεν απαιτεί πολλούς τεμαχισμούς.

Από την άλλη, η The American Chemical Society έχει αποκαλύψει τι χρειάζεται η τέλεια συνταγή για μακαρόνια με σάλτσα. Αυτό που σημειώνει είναι πως χρειάζεται αλάτι, ελαιόλαδο και λίγο νερό από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ υποστηρίζει πως το λάδι κάνει τα ζυμαρικά να μην κολλάνε μεταξύ τους, κάτι που κάνει τους επιστήμονες τροφίμων να διαφωνούν και ισχυρίζονται πως το λάδι απομακρύνεται με το νερο όταν βάζουμε τα μακαρόνια στο σουρωτήρι.



Το διαβάσαμε:https://goo.gl/vpsXYm




Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.


Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!






Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου