Πως να διατηρησετε ζωντανο το χρωμα των λαχανικων σας;


Τα βραστά λαχανικά  (καρότα, αρακάς, μπατζάρια, κολοκυθάκια, μπρόκολο, φασολάκια κ.λπ.) διατηρούν ζωντανό το χρώμα τους αν... τα βράζετε χωρίς να σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι και αν προσθέτετε λίγες σταγόνες ξίδι στην αρχή του μαγειρέματος. 

Βοηθάει επίσης πολύ αν είναι βραστά να τα κρυώσετε αμέσως με παγωμένο νερό και παγάκια.Το διαβάσαμε:https://goo.gl/iz59MeΤρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου