Τα 5 καλυτερα σνακ για τη βραδινη λιγουρα


Πριν ανοίξεις το ψυγείο διάβασε!  Ξέρουμε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές...

1. Cottage cheese ή γιαούρτι
Αν θέλεις να φας κάτι δροσερό και κρεμώδες αλλά δεν θέλεις να φας παγωτό τότε μπορείς να φας λίγο cottage cheese ή ένα γιαουρτάκι 2%. Και τα δύο είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και ασβέστιο ένας συνδυασμός που θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς ήρεμα.

2. Σταφύλια
Αν πάλι ψάχνεις κάτι γλυκό και σε μικρή ποσότητα μερικές ρώγες σταφύλι είναι αυτό που ψάχνεις. Αφενός θα γλυκαθείς και αφετέρου θα ενυδατωθείς καθώς  μια μερίδα σταφύλι αντιστοιχεί με 1/3 κούπας νερού. Για έξτρα απόλαυση και δροσιά μπορείς να τα βάλεις και στην κατάψυξη!

3. Ποπκορν
Όχι δεν σε κοροϊδεύω μπορείς να φας λίγα ποπ κορν αντί για πατατάκια για να καταπολεμήσεις την βραδινή λιγούρα καθώς έχουν φυτικές ίνες που κάνουν καλό στη λειτουργία του εντέρου. Plus, 3 κούπες ποπ κορν έχουν 100 θερμίδες, ενώ τις ίδιες θερμίδες θα τις πάρεις αν φας απλά 10 πατατάκια- και όλοι ξέρουμε ότι κανείς δεν τρώει ποτέ 10 πατατάκια.

4. Φυστίκια
Οι αλμυρές λιγούρες είναι οι χειρότερες και ο καλύτερος τρόπος να τις αντιμετωπίσεις είναι τα φυστίκια, τα οποία βοηθάνε στην απώλεια βάρους και στην μείωση του κινδύνου για καρδιακά προβλήματα.

5. Αφεψήματα
Σε περίπτωση πάντως που πεινάς αλλά δεν θέλεις να φας κάτι μπορείς να πιεις κάποιο αφέψημα το οποίο θα μειώσει το αίσθημα της πείνας και θα σου αφήσει και ωραία γεύση.



Το διαβάσαμε:https://goo.gl/jDcCLZ



Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!







Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου