Πώς θα φτιάξετε το πιο υγιεινό καλοκαιρινό σορμπέ από καρπούζι


Το καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων και όχι άδικα. Είναι τόσο δροσερό και γλυκό, που δύσκολα του αντιστέκεται κανείς, ειδικά όταν είναι και παγωμένο από το ψυγείο.
Τι καλύτερο λοιπόν, αν μπορούσατε να απολαύσετε αυτή την μοναδική γεύση που έχει το καρπούζι σε μορφή σορμπέ που είναι εξ' ορισμού ό,τι πιο δροσιστικό και υγιεινό υπάρχει, αντί για παγωτό.
Άλλωστε είναι γνωστές οι μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του καρπουζιού στην ανθρώπινη υγεία, αλλά και στις επιδόσεις στο σεξ!

Δείτε πώς θα φτιάξετε σορμπέ καρπούζι:

-Επιλέξτε το καλύτερο μέρος του καρπουζιού, αφαιρέστε τα κουκούτσια και κόψτε το σε κύβους
-Τοποθετήστε τους κύβους σε μία στρώση (σε κάποιο ταψί ίσως) και βάλτε τους στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, μέχρι δηλαδή το καρπούζι να είναι πλέον πολύ σκληρό
-Πάρτε λίγους-λίγους τους κύβους και βάλτε τους σε ένα μπλέντερ. Λιώστε τους μέχρι να γίνουν σαν ένας παγωμένος πουρές
-Βάλτε τον πουρέ καρπουζιού σε ένα σκεύος. Πιέστε ελαφρά για να μην αφήσετε κενά
-Βάλτε το σκεύος στην κατάψυξη για ακόμα 1-2 ώρες ή μέχρι να αποκτήσει τέτοια υφή, ώστε να μπορείτε να το βγάλετε με ένα κουτάλι
-Το σερβίρετε ακριβώς την ώρα που θέλετε να το καταναλώσετε


Το διαβάσαμε:https://www.ourlife.gr/permalink/237954.htmlΤρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου