Υλικά
- 600 γραμμάρια γιαούρτι
- 4 κουταλιές της σούπας μέλι
- 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι φουντούκι
- Μονή ή διπλή δόση εσπρέσο -ανάλογα με το πόσο «βαριά» θέλετε να είναι η γεύση του καφέ στο παγωτό
- Φόρμες για παγωτό ξυλάκι
- Ξυλάκια παγωτού
Μηχανές για esspresso θα βρείτε: εδω >
Πώς θα το φτιάξετε:
Σε ένα μπολ βάλτε το γιαούρτι, το μέλι και το σιρόπι φουντουκιού.
Ρίξτε τη δόση εσπρέσο στις φόρμες για το παγωτό και προσθέστε με ένα κουτάλι το γιαούρτι, ανακατεύοντας απαλά.
Αφήστε τις φόρμες στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες και απομακρύνετε ένα ένα τα ξυλάκια για να τα σερβίρετε.
Το διαβάσαμε:http://www.zougla.gr/gynaika/syntages/article/i-sintagi-tis-vogue-gia-pagoto-me-gefsi-espreso
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου