Συστατικά
Ελαιόλαδο
2 φέτες μπέικον ψιλοκομένες
1 κ.σούπας γλυκάνισο κοπανισμένο
1 κρεμμύδι σε φέτες
2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
1 κόκκινο λάχανο χωρίς την καρδιά χοντροκομμένο
150 ml μπαλσάμικο
λίγο βούτυρο
λίγο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
1 Ρίξε μπόλικο ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και μόλις κάψει ρίξε το μπέικον και τον γλυκάνισο.
2 Σώταρε να ροδίσει το μπέικον και ρίξε το κρεμμύδι, σκεπάζοντας τη κατσαρόλα μέχρι το κρεμμύδι να αρχίσει να καραμελώνει.
3 Πρόσθεσε το μήλο και το λάχανο, αλάτι, πιπέρι, το μπαλσάμικο και ανακάτεψε καλά.
4 Σκέπασε την κατσαρόλα και βράσε το λάχανο στα υγρά του σε χαμηλή φωτιά, για περίπου μία ώρα ελέγχοντας και ανακατεύοντας όταν χρειάζεται.
5 Όταν το λάχανο μαλακώσει αρκετά, κατέβασε από τη φωτιά.
6 Σέρβιρε βάζοντας ένα κομμάτι βούτυρο να λιώσει από πάνω και πασπαλίζοντας με μαϊντανό.
Το διαβάσαμε:http://www.tlife.gr/recipe/86/salata-kokkino-laxano-milo/0-3499
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου