Πως να κόψετε το καρπούζι σε μπαστουνάκιαΙδού ο πιο εύκολος τρόπος να κόψετε το καρπούζι σε sticks για να το σερβίρετε εντυπωσιακά σε φίλους.

Το να κόψεις ένα καρπούζι για μερικούς είναι δύσκολο, είτε λόγω του μεγέθους του, είτε λόγω του σχήματός του. Με τις παρακάτω οδηγίες λύνονται τα χέρια σας και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε την παρέα.

Διαλέξτε ένα στρογγυλό καρπούζι ιδανικά και κόψτε το στη μέση, όπως στη φωτογραφία.
Γυρίστε το με το εσωτερικό του να κοιτά τον πάγκο κοπής. Κόψτε σε παράλληλες λωρίδες πάχους 2 εκατοστών.Έπειτα κόψτε κάθετα λωρίδες παράλληλες πάλι μεταξύ τους πάχους 2 εκατοστών.Αν επιλέξετε πιο μεγάλο καρπούζι, για να μην γίνουν πολύ μεγάλα τα μπαστουνάκια κόψτε το μεσαίο τμήμα σε φέτες 2 εκατοστών περίπου και κόψτε τα μπαστούνια παράλληλα στη διάμετρό του.Καλή σας όρεξη!


Το διαβάσαμε:http://www.thetoc.gr/geuseis/article/tutorial-pws-na-kopsete-to-karpouzi-se-mpastounakiaΤρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου