Κεμπάπ χοιρινό στη γάστρα


Υλικά
4 κιλά χοιρινό μπούτι
4 κρεμμύδια πολτοποιημένα
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι κρασί άσπρο
1 φλιτζάνι λάδι
3 ντομάτες, το χυμό
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μερίδες και το τοποθετούμε στη γάστρα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, το κρασί, το λάδι, το χυμό ντομάτας, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο.
Κλείνουμε τη γάστρα και την αφήνουμε για μία μέρα στο ψυγείο να μαριναριστεί το κρέας. Την επόμενη, προσθέτουμε νερό, όσο να σκεπαστεί το κρέας και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για περίπου 60 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό με πατάτες.

 

Το διαβάσαμε στο http://www.thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11448:kempap-xoirino-gastra&catid=71:syntages&Itemid=106


Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!

Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου