Μαγειρική σημαίνει...


Μαγειρική σημαίνει πολύ περισσότερα από το να ακολουθούμε απλά μια συνταγή. Το «κλειδί» είναι να γνωρίζουμε τους σωστούς τρόπους προετοιμασίας, να χρησιμοποιούμε σωστά τα διάφορα συστατικά και να τηρούμε τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής για να μπορούμε να αποτρέπουμε τα προβλήματα.


Μελετήστε προσεκτικά τη συνταγή, πριν αρχίσετε να μαγειρεύετε. Σίγουρα, το μαγείρεμα είναι μια αυθόρμητη ασχολία, αλλά αν δεν είστε σίγουροι για κάτι ή σας λείπει κάποια συσκευή η εργαλείο που απαιτεί η συνταγή, ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την υλοποίησή της.


«Ζωντανέψτε» λαχανικά όπως τα καρότα, οι πατάτες, τα σπαράγγια και το σέλερι, τοποθετώντας τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό, στο ψυγείο, για 45 λεπτά.


Αν θέλετε να προσθέσετε κάπου ξύσμα εσπεριδοειδών, χρησιμοποιείτε πάντα βιολογικά φρούτα. Σχεδόν πάντα, τα φρούτα ψεκάζονται με φυτοφάρμακα και μυκητοκτόνα που έχουν την τάση να μένουν στη φλούδα, ακόμη κι αν την πλύνετε.




Μάθετε να προετοιμάζετε και χρησιμοποιείτε σωστά τα υλικά και τα εργαλεία της κουζίνας σας και να είστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα φανεί στο… πιάτο σας!
 

Καλώς ήρθατε στην "γεύση" μας!




Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

KOUKOUZELIS App
Powered by Conduit Mobile

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!

Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου