Μπισκοτα λεμονιου χωρις ζαχαρη για το τσαι σου


Το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη πλούσια σε... πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.  Ένταξέ το στο πρωινό σου με μια εύκολη συνταγή για μπισκότα.

Συστατικά
  • 1 φλιτζάνι βρώμης
  • 1 +1/2 φλιτζάνια αλεύρι βρώμης
  • 1,5 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
  • ½ κουταλάκι αλάτι
  • 2 κουταλιές λάδι καρύδας
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
  • 6 κουταλιές της σούπας μέλι
  • χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

Οδηγίες

Ανακάτεψε σε ένα μπολ όλα τα ξηρά συστατικά (βρώμη, αλεύρι βρώμης, μπέικιν πάουντερ και αλάτι). Ανακάτεψε μαζί σε ένα άλλο μπολ όλα τα υγρά συστατικά (λάδι καρύδας, αυγό, εκχύλισμα βανίλιας, μέλι, χυμό και ξύσμα λεμονιού). Συνδύασε τα ξηρά και υγρά συστατικά και ανακάτεψέ τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

 Βάλε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Προθέρμανε το φούρνο στους 160 βαθμούς Celcius / 325 βαθμούς Fahrenheit. Τοποθέτησε ένα φύλλο φύλλο ψησίματος . Πλάσε τη ζύμη μπισκότων σε στρογγυλεμένα μπαλάκια και τοποθέτησέ τα στο προετοιμασμένο φύλλο. Ψήσε για 20 λεπτά. Άφησε τα μπισκότα να κρυώσουν στο φύλλο ψησίματος. Απόλαυσέ τα με ένα ποτήρι γάλα ή ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι.

Ο χυμός του λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα από βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη C. Ακόμα περιέχει βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6. Αρκεί να αναφέρουμε, πως κάθε λεμόνι πέρα από τις σημαντικές βιταμίνες, που περιέχει, είναι πλούσιο και σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κάλιο, και ανόργανα άλατα όπως ασβέστιο , φώσφορο, μαγνήσιο, πυρίτιο, ασβέστιο καθώς και σε μεταλλικά άλατα. Πιο συγκεκριμένα:

Promotion
http://koukouzelis.com.gr/-/8900-croner-cr3000-rocket.html
Είναι θεραπευτικό. Δεν είναι φάρμακο αλλά προστατεύει και βοηθάει στις ιώσεις, στην πέτρα στη χολή και τον πόνο στα αυτιά. Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μας βοηθάει να είμαστε πιο δυνατοί απέναντι σε διάφορες κοινές παθήσεις.
Βοηθάει στη συγκέντρωση. Η μυρωδιά και μόνο του λεμονιού μπορεί να βελτιώσει στη συγκέντρωση και να μας βοηθήσει να εστιάσουμε σε μια δύσκολη δουλειά
Ξανθαίνει τα μαλλιά. Το κάναμε όταν ήμασταν μικρά παιδιά και ήταν ο πιο φυσικός τρόπος να αποκτήσουμε ανταύγειες το καλοκαίρι. Λίγος φρέσκος χυμός λεμονιού στα μαλλιά κάνει θαύματα μετά από μια μέρα στην παραλία.
Προστατεύει από την πέτρα στη χολή. Ένα ποτήρι νερό με χυμό λεμονιού το πρωί μπορεί να βοηθήσει τον πάσχοντα.
Κάνει το δέρμα λαμπερό. Το λεμόνι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες για αυτό βοηθάει σε προβλήματα ακμής. Μετά από μια εβδομάδα καθημερινής χρήσης, το δέρμα είναι πιο λαμπερό από ποτέ.
Χαλαρώνει. Τα λεμόνια σύμφωνα με τους ειδικούς μας βοηθάνε να κοιμηθούμε, να μην αγχωνόμαστε και να αφήνουμε στην άκρη τις έγνοιες.
Είναι ιδανικό για διατροφή αποτοξίνωσης. Οι τοξίνες που καταναλώνουμε μέσα από τις τροφές και τα ποτά μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή μας, την ενέργειά μας και να επηρεάσουν την υγεία μας. Το λεμόνι μπορεί να λειτουργήσει ενάντια σε όλες αυτές τις τοξίνες.
Βοηθάει στην απώλεια κιλών. Ένα ποτήρι χυμός λεμόνι με νερό κάθε μέρα, μας βοηθάει να αδυνατίσουμε. Ευτυχώς, δεν πρόκειται για κάποιο μύθο αλλά ισχύει. Το λεμόνι έχει ελάχιστες θερμίδες, βοηθάει στην πέψη αλλά κυρίως μειώνει τις λιγούρες.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/vqHHeG



Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!





Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου