Aν δεν θέλετε να πετάξετε το μπαγιάτικο ψωμί υπάρχει ένας έυκολος, οικονομικός και γευστικός τρόπος για να το αξιοποιήσετε.
- Κόψτε το ψωμί από την προηγούμενη σε φέτες και μετά σε κυβάκια, να είναι περίπου 3 φλυτζάνια.
- Αφήστε τα να στεγνώσουν.
- Λιώστε 3-4 σκελίδες σκόρδο και αναμείξτε καλά με περίπου 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
- Ρίξτε το μείγμα στα κυβάκια και ανακατέψτε πολύ καλά, να πάει παντού και αλατίστε τα.
- Ψήστε τα κρουτόν σε δυνατό φούρνο, 200 βαθμούς για λίγα λεπτά, να πάρουν ωραίο χρώμα.
- Χρησιμοποιήστε τα κρουτόν σε σαλάτες και σούπες.
Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να βάλετε αντί για το σκόρδο, τριμένο τυρί (παρμεζάνα ή γραβιέρα), ρίγανη, κρεμμύδι κ.α.
Το διαβάσαμε:https://goo.gl/GLUFCn
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου