Πως να καθαρίσω μια καμένη κατσαρόλα;Λίγο η ενασχόληση με τα παιδιά, λίγο οι δουλειές που δεν τελειώνουν ποτέ ή απλά μια...
στιγμή αφηρημάδας και η μυρωδιά του καμένου, μας επιβεβαιώνει πως το φαγητό μας έχει κολλήσει στην κατσαρόλα.

Τρεις εύκολοι τρόποι να καθαρίσετε μια καμένη κατσαρόλα:

- Ρίξτε στην καμένη επιφάνεια μαγειρική σόδα, προσθέστε λίγο νερό και βάλτε το σκεύος πάλι στο μάτι ίσα - ίσα για να ζεσταθεί το μείγμα. Κλείστε το μάτι και αφήστε τη σόδα να δράσει για τουλάχιστον μία ώρα. Τα καμένα υπολείμματα θα διαλυθούν πανεύκολα.

- Μουσκεύετε τη κατσαρόλα με νερό και προσθέστε 5 - 6 κουταλιές χοντρό αλάτι. Αφήστε το αλατόνερο να μουλιάσει όλη νύχτα και στη συνέχεια τρίψτε το σκεύος με σφουγγάρι ή σύρμα κουζίνας.

-Ανακατέψτε τρία μέρη νερό με ένα μέρος ξύδι και σιγοβράστε το μείγμα μέχρι να ξεκολλήσουν τα καμένα υπολείμματα. Η κατσαρόλα σας θα ''αστράψει'' και πάλι.

 

Το διαβάσαμε:https://goo.gl/3oXTrxΤρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου