Τι χρειαζόμαστε:
- 350 γρ. τραχανά
- 300 γρ. φέτα
- 1/2 λίτρο γάλα
Πώς το κάνουμε:
- Βράζετε τον τραχανά με λίγο νερό, τόσο οσο χρειάζεται να τον σκεπάζει.
- Μόλις απορροφήσει το νερό, ρίχνετε το γάλα και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλα 5 λεπτά.
- Κατόπιν, προσθέτετε την φέτα τριμμένη και ανακατεύετε.
- Αφήνετε τον τραχανά να πάρει μια βράση και τον σερβίρετε ζεστό.
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Ότι πρέπει για τα κρύα βράδια του χειμώνα. Κλασικός και αξεπέραστος τρόπος μαγειρέματος που συνηθίζεται στην Καρδίτσα .
ΑπάντησηΔιαγραφή