Χρειαζόμαστε:
- 375 γρ. κουβερτούρα
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 φλυτζάνι τσαγιού κοπανισμένα καρύδια
- 1 βανίλια
Για το πασπάλισμα:
Παρασκευή:
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
- ινδική καρύδα ή τρούφα
Παρασκευή:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Προσθέτουμε τα καρύδια.
- Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει.
- Με ένα μικρό κουτάλι παίρνουμε μίγμα και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Σε ένα βαθύ πιάτο ρίχνουμε την ινδική καρύδα ή την τρούφα και τα "ρολλάρουμε".
- Τα βάζουμε σε μικρά καραμελόχαρτα για να μην κολλήσουν μεταξύ τους και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν.
- Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα καρύδια με φουντούκια. Είναι εξίσου νόστιμα.
- Εάν θέλετε μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ποσότητα των ξηρών καρπών ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου