Υλικά:
4 φιλέτα σολομού κατά προτίμηση βιολογικά
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 φλ. σόγια σως βιολογική
1/4 φλ. μέλι
χυμό από 1 πορτοκάλι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
4 φιλέτα σολομού κατά προτίμηση βιολογικά
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 φλ. σόγια σως βιολογική
1/4 φλ. μέλι
χυμό από 1 πορτοκάλι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Παρασκευή:
Σε ένα μπωλ βάζω την σόγια, το μέλι, το χυμό από το πορτοκάλι, το πιπέρι και ανακατεύω.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζω το ελαιόλαδο και σωτάρω για λίγο το σκόρδο. Ρίχνω τα υγρά και βράζω για 5-10 λεπτά.
Η σως θα πήξει ελαφρά και θα γυαλίσει. Είναι έτοιμη!
Φτιάχνω τα φιλέτα σολομού στον ατμό, τα τοποθετώ σε ξεχωριστά πιάτα και περιχύνω με την σως.
Προσέχω να μην παραβράσω τα φιλέτα. Στα 13 λεπτά στον ατμομάγειρα είναι έτοιμα!
Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου