tag:blogger.com,1999:blog-1289292311327942759.post2478958611648945775..comments2020-05-20T12:22:45.611+03:00Comments on Cook-Kouk by Koukouzelis market: Πράσα ΟγκρατένΕυθύμιοςhttp://www.blogger.com/profile/15492006030676524487noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1289292311327942759.post-7167232881330374002016-03-05T19:19:09.128+02:002016-03-05T19:19:09.128+02:00Δεν το ηξερα αλλσ θα το μαθω Δεν το ηξερα αλλσ θα το μαθω Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1289292311327942759.post-24290714138332191842016-03-04T13:24:48.094+02:002016-03-04T13:24:48.094+02:00Ογκρατέν (γαλλική προφορά: [ɡʁatɛ] ) είναι μια ευρ...Ογκρατέν (γαλλική προφορά: [ɡʁatɛ] ) είναι μια ευρέως διαδεδομένη μαγειρική τεχνική κατά την οποία ένα συστατικό ολοκληρώνεται με ένα καψαλισμένου κρούστα, χρησιμοποιώντας συχνά φρυγανιά , το τριμμένο τυρί ., Αυγό ή / και το βούτυρο gratin προήλθε στη γαλλική κουζίνα και συνήθως παρασκευάζεται σε ένα ρηχό πιάτο κάποιου είδους. Ένα ογκρατέν ψήνεται ή μαγειρεύεται κάτω από μια εναέρια γκριλ ή σχάρα για να σχηματίσουν μια χρυσή κρούστα από πάνω και είναι παραδοσιακά σερβίρεται στο ταψί του. <br />Ένα ογκρατέν πιάτο αναφέρεται στο ρηχό πυρίμαχο δοχείο που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ογκρατέν και παρόμοια πιάτα. WikipediaΕυθύμιοςhttps://www.blogger.com/profile/15492006030676524487noreply@blogger.com