Υλικά:
2-3 πιπεριές πράσινες (κομμένες σε ροδέλες)
2 ντομάτες (πολτοποιημένες στο μούλτι)
2 αυγά (χτυπημένα)
λίγη φέτα (περίπου 2-3 σπιρτόκουτα) (τριμμένη)
λίγη ρίγανη (1 πρέζα)
λάδι (εγώ πάντα βάζω ελαιόλαδο)
2-3 πιπεριές πράσινες (κομμένες σε ροδέλες)
2 ντομάτες (πολτοποιημένες στο μούλτι)
2 αυγά (χτυπημένα)
λίγη φέτα (περίπου 2-3 σπιρτόκουτα) (τριμμένη)
λίγη ρίγανη (1 πρέζα)
λάδι (εγώ πάντα βάζω ελαιόλαδο)
Πώς γίνετε:
- Τσιγαρίζω τις πιπεριές μέχρι να ψιλοροδίσουν, ρίχνω την ντομάτα στο σκεύος μου, μαζί με τις πιπεριές και περιμένω λίγο (2-3 λεπτά) μέχρι να φύγουν τα πολλά ζουμιά της ντομάτας.
- Προσθέτω σιγά-σιγά τα αυγά και συγχρόνως ανακατεύω.
- Αφήνω για κανα 2λεπτο και βγάζω από την φωτιά.
- Μόλις βγάλω από την φωτιά τρίβω και την φέτα και ανακατεύω καλά
Ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς !
Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!
Kαλή σας μέρα ! Ακολούθησα τα υλικά όπως την περιγράφετε, αλλά παρέλειψα την πράσινη πιπεριά. Σκέφτηκα αντί για πιπέρια να προσθέσω αποξηραμένο peperoncino (κόκκινη καυτερή πιπερίτσα δηλαδή) και τριμένη παρμεζάνα, εκτός από την κλασική μας φέτα.
ΑπάντησηΔιαγραφή