Ρεβυθοκεφτέδες


Υλικά
  • 1 και 1/2 φλυτζ. τσαγιού ρεβύθια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • λίγο μαϊντανό και λίγο δυόσμο (ψιλοκομμένα)
  • 1/2 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
  • αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση
  1. Βάζετε από το βράδυ τα ρεβύθια στο νερό και την επόμενη τα βράζετε, χωρίς όμως να λειώσουν.
  2. Τα σουρώνετε, αφαιρείτε τα φλούδια και τα περνάτε από το μύλο.
  3. Τ' ανακατεύεται με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το δυόσμο, το αλεύρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
  4. Με ένα κουτάλι, παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
  5. Μόλις ροδίσουν, τους βγάζετε και τους τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου