Γρανίτα ροδάκινο

Υλικά:

5-6 ροδάκινα
5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
100 ml. χυμό πορτοκάλι
λίγη βανίλια (προαιρετικά)


Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, τους βγάζουμε το κουκούτσι και τα κόβουμε στα 4 για να τα αλέσουμε. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

Βάζουμε το μίγμα σε πλαστικο σκεύος στην κατάψυξη για περίπου 1-1 ½ ώρα ανάλογα με τη θερμοκρασία της κατάψυξης. Την βγάζουμε από την κατάψυξη και την αλέθουμε ξανά.

Την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για αλλη 1 ώρα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

 Mία γρανίτα είναι ό,τι πρέπει αφού προσφέρει τη δροσιά ενός παγωτού αλλά όχι και τις θερμίδες του!


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου